24 C
Athens

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η κρυφή ιστορία που φανερώνει το δέσιμό του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρθηκε μετά από μία φράση του ποδοσφαιρικού του πατέρα, όπως τον χαρακτηρίζει, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Πορτογάλος αστέρας χρειαζόταν απλά το κάλεσμα του Σκωτσέζου προπονητή προκειμένου να ντυθεί ξανά στα χρώματα της Γιουνάιτεντ και αυτό δεν άργησε να έρθει πίσω στον Αύγουστο.

Στο σήμερα και μετά την πρώτη τους κοινή συνάντηση μπροστά στις κάμερες, ο Πορτογάλος αστέρας και ο θρύλος της προπονητικής στο Νησί φέρθηκαν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που πρωτογνωρίστηκαν πίσω στο 2005 στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Μάλιστα, για τον CR7 ο Σερ Άλεξ αποτέλεσε τον καθοδηγητή του καθόλη την χρυσή πορεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι βέβαιο ότι θα τον εκτιμά για πάντα. Στη συνάντησή τους για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού γυρίσματος, ειπώθηκε μεταξύ άλλων και μία κρυφή μέχρι σήμερα ιστορία που σε μεγάλο βαθμό φανερώνει το μέγεθος της φιλικής  και σχεδόν «συγγενικής» τους σχέσης.

«Πάντα λέω ότι είναι ο πατέρας που απέκτησα από το ποδόσφαιρο. Μια μέρα ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Πήγα και του μίλησα (σ.σ στον Σερ Άλεξ) και μου είπε: “Κριστιάνο δεν πειράζει, πήγαινε εκεί για δύο-τρεις μέρες”. Θυμάμαι είχαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια τότε και ήμουν παίκτης κλειδί. Μου είχε πει: “θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε κάποια ζόρικα ματς, αλλά καταλαβαίνω την κατάσταση και πρέπει να πας να δεις τον πατέρα σου”», ανέφερε ο Κριστιάνο, με τον Σερ Άλεξ να προσθέτει:

«Ήξερα ότι ο πατέρας του Κριστιάνο ήταν άρρωστος και ήταν σημαντικό για εκείνον να βρίσκεται εκεί. Η ομάδα εκείνη τη στιγμή δεν είχε σημασία και κάποια πράγματα πάντοτε είναι μεγαλύτερα από την ομάδα. Η οικογένεια είναι σίγουρα ένα από αυτά. Ποτέ δεν πρέπει να βάζεις την οικογένεια σου πάνω από την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς