22.2 C
Athens

Super League 1: Μια αναβολή κι ένας αγώνας «ο θάνατός σου, η ζωή μου»

Η 15η αγωνιστική της Super League 1 ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 18/12 με ντέρμπι στο Αγρίνιο, εκεί όπου Παναιτωλικός και Ατρόμητος θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός ελπίζει να καλύψει τις απώλειες των τελευταίων λεπτών που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, που μια ακόμα ήττα θα επιδεινώσει.

Οι φιλοξενούμενοι είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει φύγει εννιά φορές με κατεβασμένο το κεφάλι. Κόντρα στον Παναιτωλικό θα επιδιώξουν να φτάσουν στη νίκη και να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, ευελπιστώντας να φτάσουν τους γηπεδούχους στους 2 βαθμούς.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, με ανατροπή μάλιστα, αφού δεν είχε νίκη στα οκτώ προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Σε αυτά ο Ατρόμητος είχε πέντε νίκες και τρία ήταν ισόπαλα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από την CosmoteSport2.

To άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη φιλοξενούμενη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς