23.5 C
Athens

Παπανικολάου: Πολύ όμορφο το κλίμα και η χημεία στην ομάδα μας

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε το κορυφαίο του φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Βιλερμπάν, αφού σημείωσε 13 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ και είχε 3 κλεψίματα, γεγονός που του έδωσε 16 βαθμούς στο PIR.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στο όμορφο κλίμα που υπάρχει φέτος στην ομάδα, γεγονός που αποτυπώνεται άλλωστε και στο παρκέ:

«Ισως το παιχνίδι μου έδωσε τη δυνατότητα να μου βγούνε αυτές οι φάσεις. Προσπαθώ να μη σκέφτομαι το τι θα κάνω αλλά προσπαθώ να διαβάσω το τι θα μου δοθεί εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου δεν είναι κάτι που είχα προκαθορίσει να το κάνω. Όλα καλά», τόνισε αρχικά στη NOVA.

«Είναι από τα παιχνίδια που ξέρεις ότι είναι δύσκολα πριν ξεκινήσουνε, με τη δουλειά σου όμως και την εργατικότητα το κάνεις εύκολο και εξελίσσεται σε χαρά και διασκέδαση. Είναι χαρά για τη δική μας δουλειά, τον δικό μας σκοπό, την δική μας προσπάθεια. Είναι πολύ όμορφο να καταφέρεις να έχεις αυτό το κλίμα αυτή τη χημεία την διάθεση που υπάρχει σε αυτή την ομάδα», πρόσθεσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς