23.5 C
Athens

Επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις των εργασιών στις τρεις νέες κολυμβητικές δεξαμενές.

Ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε μετέπειτα στην εξέλιξη των κατασκευών τονίζοντας πως σύντομα θα ολοκληρωθεί και η 3η καινούργια κολυμβητική δεξαμενή.

Αναλυτικά αυτή ανέφερε:

«Ολοκληρώνονται οι τρεις νέες κολυμβητικές δεξαμενές στο εργοτάξιο του ΟΑΚΑ και πολύ σύντομα θα προστεθούν στις ήδη οκτώ, οι οποίες λειτουργούν αναβαθμισμένες, καθιστώντας το υπερσύγχρονο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου μας ως ένα από τα πιο μεγαλύτερα και ωραιότερα της Ευρώπης

Παρακολουθώ από κοντά τις εργασίες της Lamda Development από την πρώτη στιγμή υλοποίησης του οράματός μας και σήμερα ήταν η ώρα που οι δύο πισίνες, εκείνη της εκμάθησης στη θέση του παλιού καταδυτηρίου και η νέα ανοικτή για το κοινό, γέμισαν με νερό, ενώ τοποθετούνται οι βατήρες και τα ξεχωριστά αποδυτήρια για την κάθε μία τους.

Σύντομα θα ολοκληρωθεί και η 3η καινούργια κολυμβητική δεξαμενή, η ειδική σκεπαστή για ΑμεΑ, μαζί με τους δικούς της χώρους για αποκατάσταση

Νιώθω τρομερή ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, για το ΟΑΚΑ της νέας εποχής, για τη μεταμόρφωση και την εικόνα, η οποία δεν έχει την παραμικρή σχέση με ό,τι παραμελημένο παραλάβαμε πριν από 29 μήνες.

Έχουμε δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη χώρα και για την αξιοποίηση –επιτέλους- των Ολυμπιακών υποδομών. Και τις δεσμεύσεις μας, καθημερινά, τις κάνουμε πράξεις.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς