25.3 C
Athens

«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ διεκδικούν τον Έντουαρντς τον Γενάρη»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, σύμφωνα με αγγλικό Μέσο, να διεκδικήσει τον Μάρκους Έντουαρτς, ωστόσο το ποσό της ρήτρας για το οποίο γίνεται λόγος (50 εκατ. ευρώ) καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη μεταγραφής

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ανοίγει, ο Ολυμπιακός ξεκινά να συνδέεται με διάφορους παίκτες στην Ευρώπη σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Ένα από αυτά, λοιπόν, αφορά και στον ποδοσφαιριστή της Γκιμαράες, Μάρκους Έντουαρτς, ο οποίος έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με τους Ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με teamtalk.com, το πρώην wonderkid της Τότεναμ αποτελεί στόχο για την ομάδα του Πειραιά και θα τον διεκδικήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο, έχοντας ως αντίπαλο της την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που επίσης ενδιαφέρεται για τον 23χρονο.

Ωστόσο το κλαμπ της Primeira Liga δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του Ολυμπιακού, αφού το δημοσίευμα αναφέρει πως η Γκιμαράες κοστολογεί τον παίκτη της στα 50 εκατ. ευρώ, ένα ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η άλλοτε ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να φέρει διαφορετικά δεδομένα σε μια ενδεχόμενη συμφωνία.

Όσο για τον ίδιο τον Έντουαρτς, ο εξτρέμ της πορτογαλικής ομάδας έχει φέτος 20 εμφανίσεις έχοντας πετύχει επτά γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς