22.2 C
Athens

O’ Jogo: Στην Πόρτο ο Σεμέδο με 5 εκατ. οψιόν αγοράς

Η απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό έχει ανοίξει την… όρεξη της Πόρτο, η οποία συνεχίζει τις προσπάθειές της προκειμένου να κάνει δικό της τον Ρούμπεν Σεμέδο.

https://athlosnews.gr/o-manolas-to-ithele-poly-kai-to-petyche/

Ο Πορτογάλος στόπερ φέτος δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου με την ομάδα του Πειραιά, αφού ο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για τα Play offs του Champions League τον έβαλε στα… πιτς και στην πατρίδα του θεωρούν ότι πλέον ήρθε η ώρα να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι της χώρας μας και να βρει τον καλό του εαυτό στο Οπόρτο.

Σύμφωνα με την O’ Jogo η ομάδα του Κονσεϊσάο θα πληρώσει το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ ως ενοίκιο για το καλοκαίρι, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του θα είναι περίπου 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η Πόρτο προσπαθεί να ρίξει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή, την ώρα που ο Ολυμπιακός ζητάει περισσότερα. Με βάση τις κινήσεις του Ολυμπιακού στην αγορά πάντως, είναι πιο πιθανό να μεγαλώσει το ποσό της ρήτρας, παρά να πέσει…

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα υπήρξε και δημοσίευμα της Record για τον Σεμέδο, στο οποίο και πάλι γινόταν λόγος για άμεση μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο σύλλογο της Πορτογαλίας.

https://athlosnews.gr/record-anoigei-o-dromos-gia-ti-metagrafi-tou-semedo-stin-porto/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς