18.3 C
Athens

Πρόταση της Μπαρτσελόνα στον… φευγάτο Καβάνι

Ο Έντισον Καβάνι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία για χάρη της Μπαρτσελόνα, μετά και την απόφαση του Κουν Αγουέρο να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Ο Ουρουγουανός στράικερ φαίνεται να έχει το ελεύθερο από τους «Κόκκινους Διαβόλους» ώστε να επικοινωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για την επόμενη ημέρα του στο ποδόσφαιρο, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ράνγκνικ, με τους Καταλανούς να περιμένουν στη γωνία για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Μπάρτσα προτείνει στον 34χρονο άσο συμβόλαιο ενάμιση έτους με 3,5 εκατ. + 1 εκατ. ευρώ μπόνους ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και 4 εκατ. + 1 εκατ. ευρώ μπόνους για την επόμενη σεζόν, με την απαραίτητη προϋπόθεση αυτός να περάσει με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ και να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ώστε να μην αφήσει «ξεκρέμαστη» την ομάδα μεσούσης της σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των… τριών πλευρών φαίνεται ότι βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και όλα θα κριθούν από τη στάση του Καβάνι, ο οποίος δεδομένα θέλει να πάει κάπου που θα παίζει, καθώς δεν σκέφτεται ακόμη το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στην πατρίδα του μέχρι το τέλος της καριέρας του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς