19.9 C
Athens

Ο Μανωλάς το ήθελε πολύ και το πέτυχε!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι έσκασε η είδηση ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει να βρει τον τρόπο προκειμένου να φέρει ξανά στον Πειραιά τον Κώστα Μανωλά, πολλοί ήταν αυτοί που ειρωνεύονταν.

Ένας ποδοσφαιριστής με συμβόλαιο 4.5 εκατομμύρια δεν είναι εύκολο να βρει στέγη στη χώρα μας, αφού τα ποσά αυτά είναι απλησίαστα για τα ελληνικά δεδομένα. Κι όμως οι Πειραιώτες έδειξαν στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό πόσο τον θέλουν, άκουσαν πόσο ήθελε και ο ίδιος να επιστρέψει και τελικά η επιθυμία των δύο πλευρών έγινε πραγματικότητα με μερικούς μήνες καθυστέρηση.

https://athlosnews.gr/o-manolas-apotheonei-ton-olybiako-den-echo-niosei-etsi-xana-anypomono-na-paixo-sto-karaiskaki/

Ολυμπιακός και Νάπολι είχαν περάσει αρκετές ώρες συζητήσεων το καλοκαίρι προκειμένου να βρουν μια λύση και ο Κώστας να επαναπατριστεί. Ο Σπαλέτι ωστόσο δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα του ένας κεντρικός αμυντικός που ήταν βασικός στα πλάνα του.

Ωστόσο η… επανασύνδεσή του με τον Ολυμπιακό δεν άργησε τελικά να γίνει πράξη, αφού λίγους μετά ο Μανωλάς φοράει και πάλι την Ερυθρόλευκη φανέλα. Κάτι που πέτυχε με πολλή προσωπική δουλειά και με πολλή στήριξη από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη!

Είναι μια δικαίωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ αυτή η μεταγραφή, αφού ο κ. Μαρινάκης δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην αξία του ποδοσφαιριστή και από την πρώτη του θητεία στο λιμάνι, ήταν ένας από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. Το πείσμα του, ο τσαμπουκάς που βγάζει στο παιχνίδι του και το πάθος του, αντιπροσωπεύουν 100% τη νοοτροπία τόσο της ομάδας, όσο και του προέδρου της.

Για αυτό και έγινε η υπέρβαση και ο Μανωλάς άφησε τα 11 εκατομμύρια που είχε να λαμβάνει από τους Ιταλούς μέχρι να εκπνεύσει το συμβόλαιό του το 2024, για τα σχεδόν 6 εκατομμύρια που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός μέχρι το 2025.

Βλέπετε, τα χρήματα στη ζωή δεν είναι για όλους το παν. Ο Κώστας ήθελε να γυρίσει στο σπίτι του, να είναι κοντά στις επιχειρήσεις του και να αγωνιστεί και πάλι για τον Ολυμπιακό, την ομάδα που του άνοιξε τις πόρτες ώστε να βγει στο εξωτερικό και να φτιάξει μια σπουδαία καριέρα.

Πλέον, από τη στιγμή που ο πρώτος του στόχος επετεύχθη, βάζει άμεσα μπρος για τον δεύτερο. Από σήμερα κιόλας ξεκινάει προπονήσεις στο Ρέντη, με μοναδικό του μέλημα να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε ένα μήνα, όταν και θα δίνει τους αγώνες με την Αταλάντα για τα play offs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του βρήκε έναν αμυντικό βράχο. Ο Κώστας στον Ολυμπιακό βρήκε το λιμάνι του. Η δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι της χώρας ξεκίνησε με ενθουσιασμό και με μια υποδοχή που μόνο οι Ερυθρόλευκοι ξέρουν να κάνουν.

Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε στο γήπεδο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς