22.6 C
Athens

Κώστας Μανωλάς, η μεγάλη επιστροφή

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα Ερυθρόλευκα τον Έλληνα στόπερ και να ισχυροποιήσει κατά πολύ την άμυνά του και το FWS.gr σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις!

Από το καλοκαίρι ο Κώστας Μανωλάς βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, έχοντας ενημερώσει τόσο τους Πειραιώτες, όσο και τη Νάπολι, ότι επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά για τους πρωταθλητές.

Ολυμπιακός και Νάπολι είχαν συνομιλήσει αρκετές φορές για το μέλλον του ποδοσφαιριστή και αν και βρέθηκαν κοντά στο deal τον Αύγουστο, τελικά οι Ιταλοί δεν άφησαν τον Μανωλά να φύγει.

Λίγους μήνες μετά η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Κώστας Μανωλάς έχει περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και σήμερα (16/12) το απόγευμα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα του προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνοντας σάρκα και οστά στην επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του Ολυμπιακού να συνεργαστούν ξανά.

Οι Ιταλοί έγραφαν από το πρωί ότι κάτι τρέχει με τον Έλληνα στόπερ και στο ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι ο Σπαλέτι έχει καταλήξει και στον Νικολάου ώστε να τον αντικαταστήσει.

https://athlosnews.gr/o-manolas-apochaireta-nikolaou-o-diadochos-tou-sti-napoli/

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε το κάλεσμα της Θύρας 7 για να επιβεβαιώσει ότι οι εξελίξεις τρέχουν και μάλιστα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς!

https://athlosnews.gr/kalesma-apo-thyra-7-gia-ypodochi-ellina-paichtara-kai-ola-deichnoun-vomva-manola/

Φυσικά και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας δεν έβγαλαν τυχαία τέτοια ανακοίνωση. Ο ποδοσφαιριστής είχε δρομολογήσει τις εξελίξεις, έφτασε χθες στη χώρα μας και σήμερα πήγε αμέσως να κάνει τα τεστ που χρειάζονται ώστε να είναι έτοιμος να υπογράψει.

Ο Κώστας Μανωλάς έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στην Ιταλία με τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι, επιστρέφει στον Ολυμπιακό, έτοιμος να τον κάνει ακόμα πιο ισχυρό και να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Πειραιά…

Το παραπάνω θα επικυρωθεί στις 18:00 το απόγευμα, όταν θα πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς