24.6 C
Athens

Γουόκαπ: Τιμή μου να τραγουδούν οι φίλαθλοί μας το όνομά μου (vid)

Σε ένα από τα πολύτιμα γρανάζια της Ερυθρόλευκης μηχανής εξελίσσεται ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ήρθε από την Ζαλγκίρις στον Ολυμπιακό προκειμένου να αποτελέσει τον άνθρωπο που θα έχει τη μπαγκέτα όταν ο Κώστας Σλούκας κάθεται στον πάγκο και μέχρι στιγμής τα κάνει όλα:

Παίζει εξαιρετική άμυνα, πασάρει σωστά και όποτε χρειαστεί εκτός από τον τομέα της δημιουργίας, βοηθάει αρκετά και στο σκοράρισμα.

Ο Γουόκαπ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου πρόσθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και μάλιστα είχε έναν παραπάνω λόγο ώστε να αποδώσει καλά, αφού στο ΣΕΦ βρισκόταν η οικογένειά του και ήθελε να την κάνει υπερήφανη!

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Αμερικάνο τόνισε ότι χαίρεται να ακούει το όνομά του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, αλλά και στο πάρτι που έστησαν οι οπαδοί στις κερκίδες:

«Είναι μία σούπερ προπονημένη ομάδα, με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητές. Παίζουν σπουδαία φέτος, ειδικά όταν είναι υγιείς και σίγουρα περιμέναμε ένα πιο κλειστό παιχνίδι. Έτσι είναι όμως το μπάσκετ. Δεν ήταν το βράδυ τους. Παίξαμε και εμείς καλά όμως, δεν θέλω να αφαιρέσω τα εύσημά μας, αλλά σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη εμφάνισή τους. Ξέρουμε ότι είναι καλύτεροι από αυτό», ανέφερε αρχικά στην κάμερα του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους οπαδούς της ομάδας που πλέον τραγουδούν και το όνομά του στις κερκίδες:

«Με τιμά. Ξέρω ότι δεν τραγουδούν κάθε όνομα και πρέπει να το κερδίσεις. Με κανει πολύ χαρούμενο, γίνομαι αποδεκτός. Ο λόγος που έχουμε καλό ρεκόρ εντός έδρας είναι οι φίλαθλοί μας. Όταν βγάζουν ενέργεια και όταν φωνάζουν είναι απίστευτο να παίζεις μπροστά τους».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του Ολυμπιακού ο Γουόκαπ:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς