17.2 C
Athens

Λαλά: Τυχεροί που έχουμε τον Ελ Αραμπί στην ομάδα μας

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν βασικός πρωταγωνιστής στο ματς Ατρόμητος – Ολυμπιακός, εξαιτίας των τριών γκολ που πέτυχε, με τον Κένι Λαλά να του «πλέκει» το εγκώμιο.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μιλώντας για τον συμπαίκτη του στους Ερυθρόλευκους, ανέφερε πως είναι πολύ τυχερή η ομάδα που έχει έναν παίκτη αυτού του επιπέδου στο ρόστερ της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαλά:

Για τη βοήθειά του στο επιθετικό κομμάτι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που με την πάσα μου βοήθησα να κερδίσουμε το πρώτο πέναλτι. Θέλω να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα επιθετικά και είμαι ικανοποιημένος».

Αν είχαν ό,τι έλειψε από το ματς με Άρη: «Στο παιχνίδι με τον Άρη ήμασταν ακόμη απογοητευμένοι από το ματς στην Ευρώπη. Σήμερα έχουμε αλλάξει σελίδα, προχωράμε μπροστά, οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και φέτος παρόλο την ηλικία του συνεχίζει να βάζει σημαντικά γκολ. Τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα μας.

Για την κλήρωση με την Αταλάντα: «Δεν υπάρχει εύκολη ομάδα στην κλήρωση, έχουμε αρκετές εβδομάδες για να προετοιμαστούμε. Έχουμε χρόνο, πρέπει να συγκεντρωθούμε πρώτα στα ματς του πρωταθλήματος και αυτό του Κυπέλλου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς