24 C
Athens

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-3: Ερυθρόλευκος περίπατος με σούπερ… Καμαραμπί!

Ο Αγκιμπού Καμαρά δημιούργησε (μια καταπληκτική ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι), ο Ελ Αραμπί κούνησε τρεις φορές τα δίχτυα και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός πέρασε σαν αέρας από το Περιστέρι, εκμεταλλευόμενος σχεδόν κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε!

Ασταμάτητος (και) στο Περιστέρι ο τρομερός Ολυμπιακός με δύο σούπερ πρωταγωνιστές! Ο Αγκιμπού Καμαρά δημιουργούσε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί… εκτελούσε, με τον Μαροκινό να κάνει χατ τρικ!

Οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και συνεχίζουν την τρελή και αήττητη κούρσα τους στη φετινή Super League έπειτα από 14 αγωνιστικές, ενώ βρίσκονται με ματς περισσότερο στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν πολύ χαμηλός στα πρώτα λεπτά με τον Ολυμπιακό να τον ελέγχει απόλυτα και να απειλεί με δύο σουτ του Ρόνι Λόπες που ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Αυτός όμως που έκανε τη διαφορά μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο έξοχος Αγκιμπού Καμαρά. Ο μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα έφυγε στην πλάτη της άμυνας στο 34ο λεπτό και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τον ανέτρεψε, με τον Μαροκινό φορ να αναλαμβάνει την εκτέλεση α λα πανένκα και να γράφει το 0-1.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε καν να πατήσει το πόδι στο γκάζι αφού και οι Περιστεριώτες δεν είχαν τον τρόπο να φανούν απειλητικοί απέναντι από τον Βατσλίκ, με τους Σισέ και Σωκράτη να είναι κομβικοί με τις επεμβάσεις τους στην άμυνα.

Το 0-2 ήρθε έπειτα από μια γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και καταπληκτική ασίστ του Αγκιμπού Καμαρά με κάθετη που έδωσε (με γυρισμένη πλάτη) στον Ελ Αραμπί που βγήκε τετ α τετ και νίκησε τον Πίριτς με υπέροχο πλασέ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 61′ όταν σε χέρι του Χατζηϊσαΐα ο Καραντώνης υπέδειξε την παράβαση και ο Ελ Αραμπί από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 0-3 ολοκληρώνοντας το τέταρτο χατ τρικ του με τη φανέλα του Ολυμπιακό και φτάνοντας τα 68 γκολ με την ερυθρόλευκη!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Καραντώνης

Κίτρινες: Νάτσος, K. Παπαδόπουλος / –

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (65΄ Κιβρακίδης), Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Νάτσος, Χαρίσης, Ντένιτς (46΄ Μουνίθ), Σπιριντόνοβιτς (66΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης (84΄ Τζαβίδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ (76΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά (65΄ Μ. Καμαρά), Μπουχαλάκης, Λόπες (65΄ Γκ. Ροντρίγκες), Α. Καμαρά, Μασούρας (72΄ Βρουσάι), Ελ Αραμπί (71΄ Τικίνιο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς