24.3 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Η υπόσχεση του Λαπόρτα στον Τσάβι για μεταγραφές και ο… Φεράν Τόρες

Η Μπαρτσελόνα πάει από το κακό στο χειρότερο (και) φέτος, έχοντας υποβιβαστεί για πρώτη φορά στο Europa League, όπου εντέλει θα δώσει ματς επιπέδου… Champions League με τη Νάπολι για την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Οι Καταλανοί γνωρίζουν ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά για να συνδυάσουν την αύρα του Τσάβι με τις ανάλογες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον και εστιάζουν την προσοχή τους στην απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκε στον Τσάβι ο Ζουάν Λαπόρτα, η Μπάρτσα θα κινηθεί για περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών, με την πρώτη να ακούει στο όνομα Φεράν Τόρες που αποτελεί και τον διακαή πόθο του Ισπανού τεχνικού.

Βέβαια η Σίτι είναι βέβαιο ότι δεν θα παραχωρήσει έτσι εύκολα τον Ισπανό άσο, ο οποίος αποτελεί και αγαπημένο παιδί του Γκουαρδιόλα, ωστόσο από το στρατόπεδο των Καταλανών εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα έχουν ευτυχή κατάληξη για τους ίδιους και θα κάνουν τον Τόρες να ετοιμάσει από τώρα βαλίτσες για το Καμπ Νου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς