23.3 C
Athens

Έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΣ ο Λουτσέσκου: «Ευχάριστη έκπληξη με ξεκάθαρες ιδέες για το ποδόσφαιρο»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες απόψε το απόγευμα (17:15) με στόχο να πάρει εκδίκηση για το 0-1 του πρώτου γύρου στην Τούμπα, αλλά και να ξεπεράσει στην τρίτη θέση τον σημερινό του αντίπαλο, που διανύει το καλύτερο ξεκίνημα της σύγχρονης ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ηρακλής Μεταξάς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα στα Ιωάννινα και η βαθμολογική θέση της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ:

«Είναι αλήθεια πως για εμάς δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας. Παίξαμε έναν αγώνα, κάναμε αποκατάσταση, προπόνηση με όσους δεν αγωνίστηκαν, ανάλυση του αντιπάλου και ξανά αγώνας. Αυτή είναι η κατάσταση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και έτσι θα συνεχίσουμε. Παίζουμε με τον ΠΑΣ μια ομάδα πολύ οργανωμένη με ξεκάθαρες ιδέες τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι και μια ομάδα που είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα και θα πάμε να κερδίσουμε».

Για την κλήρωση με τη Μίντιλαντ:

«Είναι μία σκληρή ομάδα, που προέρχεται από ένα πολύ οργανωμένο πρωτάθλημα. Η κλήρωση θα μπορούσε να είναι και χειρότερη ή και καλύτερη. Γνωρίζουμε κάποια πράγματα γι’ αυτούς γιατί παίξαμε με τη Κοπεγχάγη μια παρόμοια ομάδα και στη φάση των ομίλων. Θα παίξουμε δύο παιχνίδια και με καλή οργάνωση, πνεύμα και καλή νοοτροπία θα τα καταφέρουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς