21.4 C
Athens

Μπέτις: «Έδεσε» τον Κανάλες με μυθική ρήτρα ενός δισ. ευρώ!

Παίκτης της Μπέτις μέχρι το 2026 θα συνεχίσει να είναι ο Σέρχιο Κανάλες, που ανανέωσε σήμερα Τρίτη το συμβόλαιό του με τους «Ανδαλουσιάνους» με ρήτρα συνολικής αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Ναι, καλά ακούσατε. Μετά τον Πέδρι της Μπαρτσελόνα, μπήκε στον ενδοιασμό της «χρυσής» ρήτρας και η Μπέτις που έδειξε εμπράκτως πόσο θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Ισπανό μέσο, o οποίος θα μείνει μέχρι τον Ιούνιο του 2026 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» έχοντας ως στόχο του την κατάκτηση ενός τροπαίου με την αγαπημένου του «πράσινη» ποδοσφαιρική οικογένεια.

Μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις απέδειξε περίτρανα και ο ίδιος το ιδιαίτερο δέσιμό του με την ομάδα της Ανδαλουσίας αναφέροντας ότι:

«Η τιμή της ρήτρας δεν είναι σημαντική, ούτε τα χρήματα. Αν μπορούσα, θα έμενα για ένα δισεκατομμύριο χρόνια στη Μπέτις. Είναι κάτι που έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας, απλά έπρεπε να τεθεί μία τιμή, δεν υπάρχει θέμα χρημάτων. Εκεί που νιώθεις χαρούμενος και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς