20.6 C
Athens

Αστέρας – Παναιτωλικός 1-0: Με ήρωα τον Κρεσπί οι Αρκάδες πλησίασαν στην εξάδα

Με τον Αργεντινό Ρέτζις Κρεσπί να βρίσκει δίχτυα στις καθυστερήσεις (90+3′) του αγώνα ο Αστέρας πανηγύρισε μία σπουδαία, βάσει βαθμολογικής σημασίας, νίκη απέναντι στον ανώτερο Παναιτωλικό, που όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες του στο 0-0.

Για τους Αγρινιώτες το πολυπόθητο «διπλό» ή έστω «Χ» δεν ήρθε ποτέ ελέω Καρέλη! Ο έμπειρος Έλληνας φορ δεν μπόρεσε να σκοράρει σε δύο τεράστιες ευκαιρίες με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να χαρίσει μία απρόσμενη, βάσει εικόνας, νίκη στους Αρκάδες και να «καταδικάσει» την ομάδα του Γιάννη Ανασταστίου που άξιζε κάτι καλύτερο από τη σημερινή αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου.

Πέρα από την κινητικότητα του Σονί, οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι και αν δεν βρισκόταν ο Κρέσπι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα, τότε θα είχαν να διαχειριστούν άλλη μία κρίση… ισοπαλίας στο φετινό πρωτάθλημα. Πλέον έφτασαν τους 17 βαθμούς «πιάνοντας» τον Άρη στην έβδομη θέση, όντας μόλις έναν πόντο πίσω από τον ΟΦΗ και την πρώτη εξάδα.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός προβλημάτισε ξανά και δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη (11ος με 12β.), νιώθοντας ακόμη «καυτή» την ανάσα της Λαμίας και του Ατρόμητου που ακολουθούν στην κατάταξη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Γήπεδο: Θ. Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Αγγελάκης

Σκόρερ: Κρεσπί (90+3′)

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς