22.8 C
Athens

Γκαγκαλούδης για Παναθηναϊκό: «Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και παίρνουμε κανένα διπλό»

Με όρεξη για… καρφιά κατά του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή γνωστής στοιχηματικής εταιρίας ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας δεν έχει κρύψει τις οπαδικές του πεποιθήσεις αλλά και το «πράσινο» παρελθόν του και σε σχετική ερώτηση για τη φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού τόνισε ότι τον θλίβει ιδιαίτερα η μέχρι τώρα παρουσία του, αλλά χαίρεται που «υπάρχει ο Ολυμπιακός και μας σώζει με το γνωστό διπλάκι μέσα στο ΣΕΦ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν θέλω να βλέπω έτσι τον Παναθηναϊκό. Φέτος πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός. Κάναμε το γνωστό διπλάκι στο ΣΕΦ. Πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και μας σώζει. Δεν πίστευα ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά ευτυχώς έγινε».

Παράλληλα οι σπόντες του για τους Πειραιώτες δεν σταμάτησαν εκεί, κατηγορώντας την αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρολεύκων ότι πέρυσι στέρησε την άνοδο από το «δικό του» Μαρούσι:

«Φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, αλλά ο Αναπτυξιακός δεν μας άφησε να χαρούμε λίγο παραπάνω. Έπρεπε να ανέβει. Στην αρχή το θέλανε, μετά δεν το θέλανε, αλλά μετά το θέλανε».

Βέβαια με τα πολλά παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά αποθεώνοντας και τον κόουτς των Ερυθρολεύκων Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός, μεταξύ μας, κατάφερε να χάσει στο ντέρμπι. Αλλά η διαφορά είναι μεγάλη και ο Ολυμπιακός δουλεύει σωστά. Είμαι μεν φαν του Μπαρτζώκα, αλλά είμαι και φαν του Παναθηναϊκού», κατέληξε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς