19.1 C
Athens

Τρινκιέρι: Μια από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague και με βαθύ ρόστερ ο Ολυμπιακός

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου αποθεώνει το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά και τη δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι «για ακόμα μια φορά μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μπορεί να μην μακροημέρευσε στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο επτά χρόνια μετά θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές της Euroleague, δημιουργώντας στο Μόναχο μια εξαιρετική ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τη δουλειά του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν βαθύ ρόστερ και είναι ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης:

«Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague. Γίνεται καλή δουλειά από τον κόουτς Μπαρτζώκα. Έρχονται πάντα καλά προετοιμασμένοι στα παιχνίδια τους, έχουν βαθύ ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και παρουσιάζουν εξαιρετική συνέπεια και στις δυο πλευρές του παρκέ. Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μια απίστευτη πρόκληση μπροστά μας.

Για να επιβιώσουμε σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο σε επίθεση και άμυνα», ήταν τα λόγια του Τρινκιέρι στην ιστοσελίδα της Euroleague, με τον Λούτσιτς να υπερθεματίζει, αναφερόμενος στη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης για την ομάδα του: «Θα είναι πραγματικά δύσκολα, γιατί ο Ολυμπιακός… ρολάρει φέτος. Είναι μία έμπειρη ομάδα που παίζει μαζί για χρόνια και διαθέτουν εμφανώς χημεία. Επιπρόσθετα, λαμβάνουν σημαντική υποστήριξη από τους φιλάθλους τους. Εν γένει, αυτή η εβδομάδα θα είναι σκληρή, αφού δίνουμε δύο από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα με τον Ολυμπιακό και εν συνεχεία με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς