16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανεβάζει στροφές ενόψει Ατρόμητου ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι του και ανεβάζει συνεχώς στροφές στις προπονήσεις «κλείνοντας» το μάτι στον Πέδρο Μαρτίνς για την αποστολή των Ερυθρολεύκων στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (15/12, 19:30).

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεδομένα θα χρειαστεί όλα τα δυνατά του όπλα στον αγώνα με τους Περιστεριώτες και ο Γάλλος άσος φυσικά συμπεριλαμβάνεται σε αυτά και φαίνεται ότι θα δώσει το «παρών» στον αγώνα της Τετάρτης, δίχως να είναι ακόμα βέβαιο αν θα πάρει και λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος άσος έμεινε εκτός πριν μία εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τους αγώνες με Αντβέρπ και Άρη. Ο ρόλος του Ματιέ φέτος στον Ολυμπιακό είναι διαφορετικός από τις προηγούμενες σεζόν.

Ο Βαλμπουενά συνήθως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς, ωστόσο όποτε μπαίνει ως αλλαγή βρίσκει τον τρόπο να αναζωογονεί το παιχνίδι των Ερυθρόλευκων και ο Μαρτίνς τον θέλει σε ετοιμότητα, αφού μπαίνουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και κάθε ματς πλέον είναι κομβικό.

Για το λόγο αυτό ο Πορτογάλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Γάλλο επιθετικό να βάζει ξανά υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε αγώνα της ομάδας του Πειραιά!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς