17.9 C
Athens

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Νάτσο Σκόκο (vid)

Τίτλοι τέλους στην καριέρα του Νάτσο Σκόκο. Ο άλλοτε άσο της ΑΕΚ και θρύλος της Νιούελς Ολντ Μπόις ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Κυριακής την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, έχοντας αφήσει ιστορία στην Αργεντινή αλλά και με τη φανέλα της Ένωσης, με την οποία αγωνίστηκε για 3 σεζόν (2008-2011) πετυχαίνοντας 33 εντυπωσιακά τέρματα και μοιράζοντας 29 ασίστ.

Στο συγκινητικό αντίο του στην στρογγυλή θεά και την αγαπημένη του ποδοσφαιρική στέγη στο Μπουένος Άιρες (Νιούελς) άφησε τα συναισθήματα να κάνουν όλη τη δουλειά και υποσχέθηκε να μεταδώσει όσα του έμαθε το ποδόσφαιρο στα παιδιά του και την επόμενη γενιά. Συγκεκριμένα στο μήνυμά του αναφέρει:

«Θα είμαι αιώνια ευγνώμων στη Νιούελς. Πάντα ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Για να πάρω αυτή την απόφαση, χρειάστηκε ενάμιση χρόνο. Θέλω να αποσυρθώ με αυτή τη φανέλα. Δεν μπόρεσα να αποσυρθώ όπως θα ήθελα και να αποχαιρετήσω το κόσμο στο γήπεδο, αλλά το ποδόσφαιρο μου έδωσε πολλά

Είναι ένα μείγμα αισθήσεων, με κάνει να θέλω να γελάω και να κλαίω, αλλά είμαι χαρούμενος και πεπεισμένος για αυτό που θα κάνω. Είναι καιρός να δώσω χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά μου, να ζήσω αυτό που ακολουθεί, που δεν ξέρει κανείς τι είναι πραγματικά. Ένα νέο στάδιο της ζωής μου ξεκινά, θα μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες, όλους τους προπονητές και το προπονητικό επιτελείο, όλους τους αρχηγούς και τους συλλόγους. Πραγματικά, οι πιο όμορφες στιγμές πέρασαν στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Έζησα τα πάντα εδώ κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα είμαι πάντα ευγνώμων γιατί μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Νιούελς. Το κουβαλάω στην καρδιά μου. Δεν μπορούσα να πω αντίο στον κόσμο στο γήπεδο, θα το ήθελα αλλά δεν τα κατάφερα. Φεύγω χαρούμενος και ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν στην καριέρα μου. Μέχρι την επόμενη φορά. Ένα νέο στάδιο στη ζωή μου ξεκινά. Θα μεταφέρω όλα όσα έμαθα στα παιδιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ignacio Scocco (@nacho.scocco32)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς