21.1 C
Athens

Μόνο με διαρκείας στο γήπεδο οι φίλοι της ΑΕΛ: «Κουκουλοφόροι υποδύονται τους οργανωμένους»

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι θα σταματήσει να τυπώνει εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της εξέδωσε η ΑΕΛ.

Η ομάδα της Θεσαλίας μετά την καταστροφή των καθισμάτων στο Αλκαζάρ από μερίδα οπαδών της, αποφάσισε να επιτρέπει την είσοδο μόνο σε όσους είναι κάτοχοι διαρκείας, αφού όπως αναφέρει «κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν την τιμωρία της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την καταστροφή των καθισμάτων στο Αλκαζάρ από τους 50 αλήτες με τις μαύρες κουκούλες που υποδύονται τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προκαλέσουν τιμωρία του γηπέδου και οικονομικό πρόστιμο στην ΑΕΛ, δεν θα εκδοθούν πλέον εισιτήρια ημέρας για κανένα παιχνίδι είτε πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου εφόσον η ΑΕΛ αποκλείσει τον ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί μας οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ΑΕΛ στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ, μπορούν να αγοράσουν τα πολύ φθηνά εισιτήρια διαρκείας, εφόσον βεβαίως είναι εμβολιασμένοι, εξοφλώντας τα σε δύο ισόποσες δόσεις το 50% αμέσως και το 50% έως το τέλος Ιανουαρίου για να παρακολουθήσουν 13 εντός έδρας αγώνες και 1 αγώνα μπαράζ.

Σημειωτέον ότι όλα τα εισιτήρια διαρκείας είναι στην σκεπαστή εξέδρα και στις θύρες 2,3,4 και 5».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς