17.7 C
Athens

Ρόνι Λόπες: Βελτιώνομαι και είμαι καλά στον Ολυμπιακό, θα δούμε αν θα μείνω

Ο Ρόνι Λόπες έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια και κόντρα στον Άρη (1-0) το επιβεβαίωσε ξανά με την ασίστ που έκανε στο γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός με τον Σισέ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι υποστήριξε πως θα του άρεσε να παίξει κόντρα στη Σεβίλλη, ενώ άφησε ανοιχτά τα πάντα όσον αφορά σε πιθανή παραμονή του στο Λιμάνι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Eίμαι λίγο λυπημένος που έχασα ενα γκολ, αλλά έδωσα την ασίστ για το γκολ της νίκης. Κρίμα που δε μέτρησε το γκολ του Μασούρα, θα ήταν μία ωραία ασίστ».

Για τη βελτίωση και την παραμονή του: «Βελτιώνομαι με την πάροδο του χρόνου, νιώθω όλο και καλύτερα, ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω ενσωματωθεί και είμαι καλά. Μπορώ να μιλήσω μόνο για το παρόν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Θα δούμε».

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ: «Θα μου άρεσε να παίξουμε με τη Σεβίλλη. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες, θα περιμένουμε τον αντίπαλο».

Για το αν θα χάσει κι άλλα κιλά: «Ο διατροφολόγος επιμένει ότι πρέπει να χάσω κι άλλα, αλλά εγώ νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, έχω καταφέρει να τα διατηρήσω, κάτι που είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν έχει δοκιμάσει μελομακάρονα και κουραμπιέδες: «Όχι και ελπίζω να μην τα ανακαλύψω γιατί μου αρέσουν τα γλυκά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς