20.5 C
Athens

Σαραμαντάς: Πιστεύω πως δεν υπήρχε οφσάιντ στο γκολ του Τσούκαλου

Η Λαμία έχασε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα, όμως ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Σαραμαντάς, υποστήριξε πως το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι διαφορετικό.

https://athlosnews.gr/lamia-kata-sidiropoulou-poso-pio-poly-tha-xeftilisete-to-elliniko-podosfairo-to-thema-tora-anoigei/

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας παίκτης στάθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Τσούκαλου, υποστηρίζοντας πως το τέρμα έπρεπε να μετρήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως σχολιάζει το ματς «Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε οφσάιντ στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος».

Για το αν υπάρχουν κέρδη από το σημερινό παιχνίδι: «Είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο ματς της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός: «Είχαμε την ατυχία να παίζουμε μακριά από την έδρα μας που είναι το όπλο μας, παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο, δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Απλά μας έχει τύχει αυτή η περίοδος να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στην έδρα μας όμως επιστρέφοντας στην έδρα μας θα το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς