13.2 C
Athens

Γρηγορίου: Βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ

Η Λαμία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 παρά το γεγονός πως βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Ο προπονητής της ομώνυμης ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, υποστήριξε πως παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι παίκτες του ζόρισαν τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως εν τέλη έπαιξε ρόλο η ποιότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο που ήρθε η ήττα: «Μας αφήνει μια απογοήτευση επί τρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι έγινε στην τελευταία φάση. Καθ΄όλη τη διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του όμως έκρινε το ματς. Και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς.

Ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες. Δείξαμε ενέργεια και πως είμαστε ανταγωνιστικοί, θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση για να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για το γεγονός ότι η Λαμία εμφανίζει μια αδυναμία στην έδρα της: «Ναι είναι ένα στοιχείο που μας πληγώνει. Αλλά επιστρέφουμε στην έδρα μας και μας έλειψε. Γίνανε τεράστιες προσπάθειες από τον πρόεδρο, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας εξ’ όλοκλήρου και πλέον μπορούμε να γυρίσουμε. Να προσπαθήσουμε για να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς