18.8 C
Athens

Λίντελοφ: Είχε πρόβλημα στην αναπνοή για πάνω από δέκα λεπτά – Τι υποστήριξε ο Ράνγκνικ

Ο Βίκτορ Λίντελοφ αντικαταστάθηκε με θέμα στην αναπνοή του στο 74ο λεπτό του χθεσινού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς, γεγονός που ανησύχησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους των «Κόκκινων Διαβόλων» για την κατάσταση της υγείας του Σουηδού αμυντικού.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση αλλά και τα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός της Γιουνάιτεντ Ραλφ Ράνγκνικ, ο Λίντελοφ είχε θέμα στην αναπνοή του για περισσότερα από 10 λεπτά, κάτι που τον επηρέασε στη συνέχεια και στα αποδυτήρια, όταν και αποσύρθηκε με αναγκαστική αλλαγή από τον προπονητή του.

«Δεν θυμάται καν πώς συνέβη. Νομίζω ότι είχε μια σύγκρουση με έναν άλλο παίκτη και είχε προβλήματα να αναπνεύσει για περισσότερα από 10 λεπτά. Ο καρδιακός του ρυθμός ήταν υψηλότερος από το κανονικό και επομένως ήταν λίγο σοκαρισμένος και δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Μετά το παιχνίδι κάναμε κάποιες εξετάσεις με τον γιατρό και φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε και να δούμε πώς θα τα πάει αύριο ενόψει του αγώνα με τη Μπρέντφορντ», ανέφερε ο Ράνγκνικ που θα περιμένει να μάθει τα νεότερα για την κατάσταση του πολύπειρου αμυντικού του μέχρι την Δευτέρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς