17.6 C
Athens

Βόμβα από τη Ρουμανία: «Παραιτείται μετά τη Λαμία ο Λουτσέσκου λόγω ρήξης στις σχέσεις με τον Σαββίδη»

Αναταραχή στις τάξεις του Δικεφάλου προκαλεί το σημερινό δημοσίευμα ρουμάνικου μέσου που με πλήρη βεβαιότητα αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποβάλει την παραίτησή του από τον ΠΑΟΚ μετά το σημερινό (12/12) ματς με τη Λαμία

Και ξαφνικά προκύπτει θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα των -όχι και τόσο αξιόπιστων- Ρουμάνων ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποβάλει την παραίτησή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία στην Τούμπα λόγω «ρήξης στις σχέσεις του με τον Σαββίδη» και «έλλειψη επενδύσεων από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ».

Συγκεκριμένα το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «playsport.ro» αναφέρει:

«Είναι δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων στην ομάδα και από το ότι δεν υποστηρίζονται οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες. Έτσι ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει μείνει ελεύθερος μετά το ματς της Κυριακής (12/12)».

Όπως αναφέρουν με πλήρη βεβαιότητα οι Ρουμάνοι, ο συμπατριώτης τους είναι δυσαρεστημένος από τις συνθήκες και τις ελάχιστες επενδύσεις που έγιναν φέτος στους Ασπρόμαυρους, ενώ στο τίθεται και θέμα ρήξης στις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη, που είναι απών από τις όλες εξελίξεις.

«Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport, υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι ελεύθερος μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία», καταλήγει το δημοσίευμα. 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς