19.2 C
Athens

Γκάνεα: Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, εμείς μπορούμε να κερδίσουμε παντού

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Super League 1.

Από τη μία οι Ερυθρόλευκοι που ψάχνουν να διευρύνουν τη διαφορά τους στο +8 από την δεύτερη ΑΕΚ και από την άλλη οι Θεσσαλονικείς που έχουν μάθει να βάζουν δύσκολα στην ομάδα του Μαρτίνς και προέρχονται από 3 σερί νίκες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ρουμάνου μπακ των Κιτρίνων, Κριστιάν Γκάνεα, ο Άρης έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να κερδίζει σε όλες τις έδρες, ενώ χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως (ίσως) την καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις τρεις σερί επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα: «Το να χάνει με 0-5 στην έδρα σου είναι κάτι καταστροφικό. Έπρεπε να επανέλθουμε και το καταφέραμε και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος της ομάδας να κερδίζει όλα της τα παιχνίδια».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του Άρη: «Είμαστε καλή ομάδα. Δουλεύουμε καλά. Έχουμε καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς. Οι τρεις τελευταίες νίκες αύξησαν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας, ώστε να πάμε ακόμα πιο ψηλά».

Για το πως προσεγγίζουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογία. Ο Άρης έχει δείξει πως με τις μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει σε κάθε έδρα και να κερδίσει κερδίσει παντού και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τη φετινή χρονιά στην οποία είναι βασικός μέλος της ενδεκάδας: «Μου αρέσει αυτό. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Έχω δουλέψει πολύ και εξακολουθώ να το κάνω σε όλες τις προπονήσεις. Στόχος μου είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά και μαζί με αυτήν και εγώ. Κοιτάω μόνο το επόμενο παιχνίδι και όχι πιο μπροστά και αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι ο Ολυμπιακός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς