24.3 C
Athens

Έριξε το καρφί του στον Όουεν ο Τζέραρντ: «Αν έπαιζα στη Γιουνάιτεντ, κι εγώ θα μισούσα να επιστρέψω»

Η πιο γλυκιά ήττα ήταν αυτή απέναντι στη Λίβερπουλ για τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο Άγγλος θρύλος των Ρεντς που πλέον βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Άστον Βίλα επέστρεψε μετά από μία εξαετία στο Άνφιλντ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδα που φυσικά δεν έχουν ξεχάσει τη συνεισφορά του.

Ο σχεδόν βουρκωμένος «Stevie» ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα, αλλά είδε τον Σαλάχ να του κόβει στη μέση τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα διατηρώντας τους Κόκκινους σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Σίτι.

Βέβαια, το «ψωμί» του ματς ήρθε μετά τη λήξη του όταν ο Μάικ Όουεν σε δηλώσεις του σε εκπομπή του DAZN θέλησε να συμπαρασταθεί στον Τζέραρντ για τα συναισθήματα που ένιωσε στην επιστροφή του στο Άνφιλντ, ωστόσο έλαβε την αποστομωτική απάντηση του προπονητή της Βίλα, που δεν έχει ξεχάσει το πέρασμά του Όουεν από τη Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα ο Όουεν είπε: «Όλοι παίξαμε και επιστρέψαμε στο Άνφιλντ, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι μισούσα να παίζω απέναντί τους», για να του απαντήσει με… καρφιά ο Τζέραρντ.

«Εάν έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εγώ θα μισούσα να επιστρέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς