18.3 C
Athens

Ολυμπιακός – Άρης: Με κίνητρο να αυξήσει τη διαφορά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Άρη και θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από την ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία της στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός βλέπει τους αντιπάλους του να κάνουν τη μια γκέλα πίσω από την άλλη και να του δίνουν την ευκαιρία να τελειώνει και φέτος από νωρίς τον τίτλο, αφού ήδη είναι στο +5 από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ με νίκη σήμερα θα αποσπαστεί με οκτώ βαθμούς.

Ωστόσο για να συμβεί αυτό οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Άρη, μιας ομάδας που ενώ ξεκίνησε με -6 βαθμούς, πλέον είναι στην εξάδα και δείχνει πιο επικίνδυνη από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη Super League έχοντας δύο ισοπαλίες, με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ συνήλθε αμέσως και οι νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης επανέφεραν την ηρεμία στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα 23 τελευταία επίσημα από τον Άρη, 19 στο πρωτάθλημα και τέσσερα στο Κύπελλο. Ο Άρης έχει να κάνει νίκη από τις 28 Απριλίου 2010, 2-0 τότε (39’ κεφαλιά Τζόνσον, 90’ σουτ Τζόνσον).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το NovsportsPrime. Διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Μανόυχος και βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Μεϊντάνας, ενώ στο VAR του ντέρμπι θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Γιόακιμ Κάμφιους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς