23.5 C
Athens

Βατσλίκ: Περισσότερο λυπάμαι για την ήττα από την Άιντραχτ

Ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού που έκανε την κορυφαία εμφάνισή του στο ματς με την Αντβέρπ έκανε τον απολογισμό της ευρωπαϊκής παρουσίας της ομάδας του στον όμιλο και αποκαλύπτει ποια ήττα τον πείραξε και πότε θέλει να αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη

Ο Τόμας Βατσλίκ έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αντβέρπ κάνοντας έναν απολογισμό της ευρωπαϊκής παρουσίας του συλλόγου στον όμιλο μερικά 24ωρα πριν την κλήρωση.

Η ανάρτηση του γκολκίπερ υποστήριζε πως αυτό που πλήγωσε περισσότερο τον ίδιο ήταν η ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καραϊσκάκης, όπου έκρινε στην ουσία την υπόθεση-πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς χάσαμε τον τελευταίο αγώνα του ομίλου με 1-0. Δεδομένων των συνθηκών ήταν μία ήττα που πόνεσε λιγότερο διότι φαινόταν το που θα πηγαίναμε. Παρόλα αυτά εννοείται πως θέλαμε τη νίκη. Το παιχνίδι αυτό θα έκρινε και την πρώτη θέση του ομίλου. Η Αντβέρπ από την άλλη ήξερε το πως δεν θα μπορούσε να προχωρήσει άλλο. Έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Προσωπικά ένιωσα καλά αγωνιστικά μετά από καιρό με τις αποκρούσεις που είχε. Για έναν γκολκίπερ είναι πάντα καλύτερο να έχει οκτώ επεμβάσεις σε ένα ματς παρά να περιμένει τη μία και μοναδική στιγμή για ένα σουτ που μπορεί να γίνει γκολ. Αποχαιρετούμε τη φάση των ομίλων με τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Περισσότερο λυπάμαι για την εντός έδρας ήττα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκεί που ηττηθήκαμε στο τέλος. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλοτε σου δίνει πράγματα και άλλοτε σου παίρνει. Με τη Φενέρ από την άλλη σκοράραμε στο τέλος. Στην κλήρωση μπορεί να τύχουμε με ομάδες από το Champions League, όπως Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Σεβίλλη. Όμως για μένα θα ήταν ιδανικό να συναντήσω τη Σεβίλλη στον τελικό και σε ματς που θα παιχθεί στην έδρα της στην Ισπανία. Ένα μέρος που ξέρω καλά. Η κλήρωση θα είναι την άλλη εβδομάδα οπότε θα δούμε τι θα μας τύχει. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς