18 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-0: Έχει τον τρόπο στα εντός έδρας (vid)

Στην έδρα του ο Παναθηναϊκός είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα και εμπόδια σαν αυτά του Ατρομήτου τα ξεπερνά αρκετά εύκολα. Για δεύτερη φορά – όπως και στο Κύπελλο – οι Πράσινοι νίκησαν τους Περιστεριώτες (2-0) και περιμένουν γκέλα του ΠΑΟΚ για να δουν αν θα εδραιωθούν στην 4η θέση της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο ψάχνει να βρει τη φόρμουλα στα εκτός έδρας, φροντίζει να κερδίσει τους μικρούς στην έδρα του για να παίρνει τα τρίποντα που θα τον διατηρήσουν στην εξάδα.

Μόλις στην πρώτη του τελική ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να βρει δίχτυα χάρη στη φανταστική προσπάθεια του Αϊτόρ από τα δεξιά για τον Καρλίτος που με κεφαλιά σημείωσε το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

 

Ο Ατρόμητος πίστεψε πως με αμυντική τακτική και κλείσιμο των χώρων θα περιορίσει τη δράση των μεσοεπιθετικών του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν το κατάφερε και όταν βρέθηκε και πίσω στο σκορ δεν είχε αντίδραση με αποτέλεσμα να φανεί απειλητικός μόνο στο 48′ με τον Σπιριντόνοβιτς να δοκιμάζει τα αντανακλαστικά του Μπρινιόλι.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε και τον έλεγχο και έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Παλάσιος πήρε την μπάλα στα αριστερά έκανε ωραία ντρίμπλα και με πολύ δυνατό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη κάνοντας το 2-0 και «τελειώνοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι, ενώ έκτοτε δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη προσπάθεια μπροστά από τις δύο εστίες.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0

Γήπεδο: Α. Νικολαΐδης

Σκόρερ: 30′ Καρλίτος, 75′ Παλάσιος

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Βιγιαφάνιες / Βασιλαντωνόπουλος, Μουνίθ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια (81’ Σένκεφελντ), Χατζηθεοδωρίδης, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (65’ Αλεξανδρόπουλος), Παλάσιος (84’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (65’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (66’ Μακέντα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης (68’ Μπεντινέλι), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χαρίσης (68’ Νάτσος), Μουνίθ (79’ Γκαλβάο, 88’ λ. τρ. Τζαβίδας), Σάλομον (79’ Ντένιτς), Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς