17.9 C
Athens

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 3-2: Χόρεψαν στη βροχή οι Ηπειρώτες και περιμένουν τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να επικρατήσει του Βόλου με 3-2 σε ένα απίθανο ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο αποτέλεσμα, όμως με τη συνδρομή του VAR ο αγώνας ήρθε.. τούμπα.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά με την νίκη της αυτή κράτησε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της Super League και πλέον περιμένει να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική. Την ίδια ώρα ο Βόλος δεν κατάφερε να κερδίσει σε ένα ακόμα ματς με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να κατρακυλήσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία από εκεί που στις αρχές βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα. Υπηρεσιακός ήταν ο Κώστας Μπράτσος.

Σε ένα ακόμα ματς πάντως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν τέρμα πριν καν περάσουν τα πρώτα 10 λεπτά, με τον Ορός να ανοίγει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με εξαιρετικό τελείωμα.

Οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν στον Ευαγγέλου για χέρι, όμως ο διαιτητής σε συνεννόηση με το VAR μέτρησε κανονικά το γκολ. Έντεκα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στους φιλοξενούμενους με τον Κάργα, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ξανά σειρά για τον Βόλο να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης Νίνης πραγματοποίησε ένα φοβερό γυριστό σουτ και κατάφερε να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ της. Όμως ο Άγιαξ της Ηπείρου είχε ξανά απάντηση στο 57ο λεπτό, με τον Περρέα, η οποία όμως εξετάστηκε για δύο λόγους από το VAR. Αφενός για το αν ο επιθετικός ήταν σε θέση οφσάιντ και αφετέρου για το αν ο ίδιος σκόραρε με το χέρι. Εν τέλει η επικοινωνία με τον Ευαγγέλου, έδειξε γκολ για τους γηπεδούχους.

Mε VAR ήρθε και το τρίτο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Ευαγγέλου έδειξε πέναλτι σε πάτημα του Ρομέρο στον Πίρσμαν. Ο Εραμούσπε βρέθηκε απέναντι στον Κλέιμαν και δεν αστόχησε, παρά το γεγονός πως ο κίπερ της ομώνυμης ομάδας βρέθηκε πολύ κοντά στο να απομακρύνει την μπάλα.

ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62′ Λώλης / 95′ Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέϊρα (87′ Λιάσος) και Περέα.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορός (77′ Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89′ Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90′ Τερεζίου) και Φαν Βεέρτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς