19.4 C
Athens

Σισέ: Ο Μπα είναι αδερφός μου, όταν νοσηλευόμουν μου έφερνε φαγητό στις 5 το πρωί

Ο Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα μπορεί να συναγωνίζονται για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την σχέση τους η οποία είναι πέρα για πέρα αδελφική.

Ο 26χρονος στόπερ των Πειραιωτών μίλησε για την κολλητή φιλία που τον συνδέει με τον συμπατριώτη του, σε Μέσο της πατρίδας του, τονίζοντας μάλιστα πως παρά τις προσπάθειες αρκετών να τη διαλύσουν αυτή «κρατάει» αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, ο ίδιος, αναφέρθηκε και σε μία άγνωστη περίοδο την οποία είχε νοσηλευτεί, υποστηρίζοντας πως ο Μπα βρισκόταν στο πλευρό του σε όλη την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο.

«Είναι ο αδερφός μου. Η σχέση μας δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο. Υπήρχε μια περίοδος κατά την οποία νοσηλεύτηκα, όπου μάλιστα πολλοί Σενεγαλέζοι δεν το γνώριζαν καν, αφού κανείς δεν επιτρεπόταν να έρθει να με επισκεφτεί. Κάθε φορά, λοιπόν, που ξυπνούσα, έβλεπα το πρόσωπο του Ουσεϊνού να κάθεται δίπλα μου», ανέφερε αρχικά ο στόπερ των Ερυθρόλευκων και πρόσθεσε:

«Μου έφερνε κάτι να φάω, ακόμα και στις 5 το πρωί. Έκανε πολλές θυσίες για μένα και αυτό με σημάδεψε πολύ. Βρισκόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου πριν καν έρθουμε στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να διαλύσουν τη σχέση μας, αλλά είναι αδύνατο να μας χωρίσουν. Ονειρευόμουν ακόμη και να παίξω μαζί του στην Premier League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς