19.9 C
Athens

Ο κορωνοϊός «θέρισε» Τότεναμ και Λέστερ και ο Γκουαρδιόλα ανησυχεί

Ο αποδεκατισμός της Τότεναμ και της Λέστερ από τον κορωνοϊό έχει αγχώσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε συστάσεις στους ποδοσφαιριστές του να είναι προσεκτικοί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Καταλανός προπονητής έφερε το παράδειγμα των δύο αγγλικών ομάδων που είδαν πολλούς ποδοσφαιριστές τους να τίθενται νοκ άουτ από την covid-19, επισημαίνοντας ότι πάντα οι γιορτές κρύβουν παγίδες:

«Κοιτάξτε τι συνέβη σε Τότεναμ και Λέστερ. Μπορεί να συμβεί και εδώ, αν δεν προσέξουμε. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για αυτούς, για την υγεία τους και τις οικογένειές τους, αλλά φυσικά και για την ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί, να είναι στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν βγαίνουν θα πρέπει να φορούν μάσκα. Δείτε τα στατιστικά στοιχεία, τους κανονισμούς από την κυβέρνηση. Είναι ακόμα εκεί… και υπάρχουν πισωγυρίσματα», είπε και στη συνέχεια συνέστησε προσοχή:

«Πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας, γιατί την περίοδο των Χριστουγέννων υπάρχει μια τάση για περισσότερα πάρτι, να βγαίνουμε πιο συχνά έξω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς