20.5 C
Athens

Άρης: Οι Βόσνιοι προαναγγέλουν πρόωρο διαζύγιο με Χαΐροβιτς

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς ήρθε με πολλές προοπτικές το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη των Κιτρίνων και το «βαρύ» συμβόλαιο του (έχει διάρκεια μέχρι το 2024), κάτι που τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου μόλις έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα μέσα στη Βοσνία, που κάνουν λόγο για δεδομένη επιθυμία του Άρη να παραχωρήσει τον συμπατριώτη τους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Με πολύ έμφαση έφτασε ο Χαΐροβιτς φέτος το καλοκαίρι στον Άρη και παρουσιάστηκε ως σπουδαία ενίσχυση. Ωστόσο, πήρε πολύ λίγα λεπτά για να δείξει την ποιότητά του και στο τέλος έπαιξε επτά παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν, από τα οποία ξεκίνησε μόνο ένα στα πρώτα 11. Έφτασε στον Άρη της Ελλάδας από τη Ντιναμό, όπου δεν έπαιξε πολύ την περασμένη σεζόν, και θέλησε να ανανεώσει την πλούσια καριέρα του στην Ελλάδα».

Είναι βέβαιο ότι, μετά και την παράταση της υπόθεσης Ντουρμισάι στο CAS, οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για 2-3 παίκτες τον Γενάρη και σε αυτά τα πλαίσια θα ψαχτούν να ελευθερώσουν χώρο και μία θέση ξένου στο ρόστερ τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς