17.7 C
Athens

Παραμένει ταπεινός ο Γιάννης παρά τα ρεκόρ: «Σπουδαίο επίτευγμα, αλλά πρέπει να παίζω καλύτερη άμυνα»

Ένας Γιάννης από άλλον πλανήτη με 41 πόντους και άνετο double-double πήρε παραμάζωμα τους Ρόκετς και οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμη νίκη, βγάζοντας φάσεις από… Playstation και έχοντας αριθμούς που θα ζήλευαν μέχρι και οι θρύλοι του αθλήματος.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί καθώς κατέρριψε και ένα στοιχειωμένο ρεκόρ για την ομάδα του, φτάνοντας τα 805 (!) μπλοκ και ξεπερνώντας στη σχετική λίστα τον επίσης σπουδαίο Άλτον Λίστερ.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε μέσα από τα λόγια του, για τον ίδιο ήταν απλά μία ακόμα ημέρα στη δουλειά και μία εμφάνιση που θα τον βοηθήσει να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του. Παρά το ρεκόρ, ο ταπεινός Γιάννης έμεινε το γεγονός ότι πρέπει να είναι πιο γρήγορος στις φάσεις άμυνας της ομάδας του, ενώ παραδέχθηκε ότι το ρεκόρ (σ.σ. στα μπλοκ) ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον ίδιο.

«Είναι ένα απίθανο επίτευγμα. Αλλά πρέπει να γίνομαι καλύτερος, να παίζω καλύτερη άμυνα, μερικές φορές αισθάνομαι ότι είμαι ένα βήμα πίσω. Πρέπει να είμαι εκεί για τους συμπαίκτες μου, σε κάθε περίπτωση», ανέφερε για το ξεχωριστό κατόρθωμά του ο «Greak Freak».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς