16.6 C
Athens

Πέπε: Μέχρι τα 17 μου κοιμόμουν μαζί με τους γονείς μου!

Τελικά, δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν. Όσο «σκληρός» και να μοιάζει εντός των αγωνιστικών γραμμών, άλλο τόσο «παιδί» νιώθει εκτός αυτού. Και μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πέπε, ήταν ένα κακομαθημένο παιδί τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωση, αφού σε νέες του δηλώσεις αποκάλυψε ότι κοιμόταν παρέα με τους γονείς του στο ίδιο κρεβάτι μέχρι τα 17 του!

Ο πολύπειρος Πορτογάλος στόπερ που στο σήμερα βρήκε την ηρεμία του στην Πόρτο, με την οποία πιθανότατα θα κλείσει και το κεφάλαιο της σπουδαίας καριέρας του, γύρισε τον χρόνο 19 χρόνια πίσω, όταν στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών δεν μπορούσε να αποχωριστεί τους γονείς του, με τους οποίους ήταν και είναι πολύ δεμένος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου, παρά την αρνητική στάση του πατέρα του κοιμόταν στην αγκαλιά της μητέρας του μέχρι να βγάλει… ταυτότητα, αποδεικνύοντας ότι τίποτα και κανείς δεν συγκρίνεται με την αξία και την αγάπη της οικογένειας.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μέχρι να έρθω στην Πορτογαλία, στα 17 μου χρόνια, κοιμόμουν μαζί με την μητέρα μου, οπότε αντιλαμβάνεστε πως ήμουν! Ήμουνα αρκετά μεγάλος, αλλά κοιμόμουν με τους γονείς μου! Εννοείται πως ο πατέρας μου δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είμαι εκεί μαζί τους (είπε γελώντας ο Πορτογάλος)».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς