18 C
Athens

Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Με τέσσερις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Super League. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν δύσκολες αποστολές αφού ο πρώτος υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ η Ένωση φιλοξενείται από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ευελπιστούν ότι με νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες θα επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε η ήττα από την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος ωστόσο δεν είναι εύκολος αντίπαλος αφού έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και κάθε ματς είναι πλέον ζωής και θανάτου.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρεθεί μετά από μήνες ο Σέκνκεφελντ, ενώ δεν θα βρίσκεται εκεί ο Μπουζούκης. Για τους Περιστερώτες θα απουσιάσουν οι Κλωναρίδης και Κωτσόπουλος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.15 ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΣ θέλει να ξεπεράσει στα Γιάννενα το εμπόδιο του Βόλου ο οποίος έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις αγωνιστικές. Στον πάγκο του θα βρίσκεται ο Μπράτσος αφού ο Αμπασκάλ είδε την πόρτα της εξόδου.

Στις 19.30 η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη, στην προσπάθειά της να παραμείνει στο κυνήγι της κορυφής. Ο Αστέρας πάντως προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο τον οποίο φιλοδώρησε με έξι γκολ και η ομάδα της Αρκαδίας θέλει να δώσει συνέχεια στο αποτέλεσμα αυτό.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Ιωνικός. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην έδρα του Βόλου, ενώ ο Ιωνικός την προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί του ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς