23.3 C
Athens

Παυλίδης: Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια, θέλουμε τη ρεβάνς με τη Ρόμα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με εκπληκτική εμφάνιση και σπουδαία νίκη (11-5) απέναντι στην Τεράσα τις υποχρεώσεις του στη φετινή Euroleague στην προσπάθεια που κάνει για διατήρηση του ευρωπαϊκού του στέμματος.

https://athlosnews.gr/olybiakos-terasa-11-5-thryliki-premiera-apo-tis-protathlitries-evropis/

Ο Χάρης Παυλίδης έκανε λόγο για νευρικό ματς στα πρώτα λεπτά και εξήγησε πως σταδιακά θα έρθουν οι αυτοματισμοί στην επίθεση. Παράλληλα, εξήγησε πως η αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Ρόμα είναι ακόμα πιο απαιτητική αλλά θέλει τη ρεβάνς καθώς πέρυσι οι Ιταλίδες είχαν πανηγυρίσει νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Ήμασταν λίγο νευρικοί στην αρχή, είναι λογικό, αφού ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από τόσο καιρό. Μόλις βρήκαμε ρυθμό, προηγηθήκαμε με 7-1 και εκεί, ουσιαστικά, τελείωσε το παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη, κυρίως στην επίθεση, όμως είναι φυσιολογικό, αφού δεν έχουμε τους αυτοματισμούς που πρέπει και κάποιες παίκτριες δεν ξέρουν τα συστήματά μας ακόμα. Στην πορεία θα εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι, συγχαρητήρια στα κορίτσια, πάμε αύριο για τον πιο δύσκολο αγώνα με την Ρόμα. Η ιταλική ομάδα είναι πιο δυνατή από την ισπανική, μια ομάδα που μας κέρδισε πέρυσι. Θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς», ανέφερε στο τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς