17.2 C
Athens

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5: Θρυλική πρεμιέρα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

«Προπόνηση» στο Παπαστράτειο απέναντι στην ισπανική Τεράσα έκανε η τρεμπλούχος ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία ξεκίνησε με σπουδαία νίκη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της Euroleague

Αυτό θα πει πρωταθλήτριες Ευρώπης! Ένας Ολυμπιακός με πολλή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση έκανε εκπληκτική πρεμιέρα στο Παπαστράτειο επικρατώντας με 11-5 της Τεράσα στην πρώτη αναμέτρηση για τον όμιλο της Euroleague.

Ένας όμιλος που θυμίζουμε πως έχει ακόμα Ρόμα και Εθνικό Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της κορυφής που θα δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Άλλωστε, στόχος είναι το back to back και η ομάδα πόλο Γυναικών των Ερυθρολεύκων δείχνει αποφασισμένη να το κάνει εμφατικά!

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έπαιξε με το πόδι πατημένο στο γκάζι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Τα 7 γκολ που σημείωσαν στα πρώτα δύο οκτάλεπτα οι Ερυθρόλευκες επιβεβαιώνουν και τον πλουραλισμό που υπάρχει καθώς δίχτυα βρήκαν οι Ελευθερία, Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Κρίστμας και η εκπληκτική Έλενα Ξενάκη που ήταν η κορυφαία και πρώτη σκόρερ του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν μια μικρή χαλάρωση στο τρίτο δεκάλεπτο, μείωσαν σε 7-4, αλλά η Βάσω Πλευρίτου και η Ξενάκη άνοιξαν τη διαφορά περισσότερο και από εκεί και έπειτα ο Χάρης Παυλίδης μοίρασε τον χρόνο για να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκιες τις αθλήτριες του ενόψει των αναμετρήσεων με Ρόμα και Εθνικό.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 4-1, 2-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

ΤΕΡΑΣΑ (Τσάβι Πέρεθ): Ντομίν Πέρεζ, Πάστορ, Πανιτσέλο 1, Ορτίθ 1, Καντέρο, Καρντόνα, Τεν Μπροκ, Πένια 2, Κουέντα, Κάμους, Ντομένεκ, Λέιτον 1, Άρκας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρασκευή 10/12

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5

Σάββατο 11/12

Ολυμπιακός – Ρόμα (17:30)

Κυριακή 12/12

Ολυμπιακός – Εθνικός (12:15)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς