19.7 C
Athens

Ο νέος ρόλος του Βιεϊρίνια μετά από εντολή Σαββίδη και οι σκέψεις του Πορτογάλου για πρόωρη απόσυρση

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια το παλεύει, αλλά οι αντοχές του και η αγωνιστική αλήθεια που προκύπτει μέσα από το αρκετά βεβαρημένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ τον κρατάνε αρκετά συχνά στα πιτς και του δείχνουν το δρόμο της πρόωρης απόσυρσης.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου μένει συνεχώς εκτός λόγω ενοχλήσεων και παρά τη δεδομένη ποιότητά του φαίνεται ότι δεν μπορεί να αποτρέψει το μοιραίο. Ποιο είναι αυτό; Να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να συνεχίσει από διαφορετικό πόστο στους Ασπρόμαυρους.

Γι’ αυτή την εξέλιξη φαίνεται να έχει ήδη προνοήσει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά, Ιβάν Σαββίδης, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να δοθεί ο ρόλος του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Πορτογάλο άσο, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του φανέρωσε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και για τα επόμενα χρόνια με διαφορετικό ρόλο.

https://athlosnews.gr/vieirinia-oloi-xeroun-ti-simainei-paok-tou-chronou-isos-me-deite-se-allo-posto/

Άπαντες στην ασπρόμαυροι διοίκηση δείχνουν να είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, τη στιγμή που ο Βιεϊρίνια ακόμη βασανίζεται με τη δύσκολη απόφαση της απόσυρσης από την ενεργό δράση που αν δεν επέλθει τον ερχόμενο Γενάρη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί από το καλοκαίρι. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις ο Ιβάν Σαββίδης είναι στο πλάι του και πρόθυμος να του δώσει ό,τι κι αν ζητήσει, αρχής γενομένης από τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς