18 C
Athens

Και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ για Τσόλακ

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη Μάλμε η οποία θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της, όμως πλέον απέκτησε ανταγωνισμό αφού τον ποδοσφαιριστή θέλει και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

https://athlosnews.gr/psifizei-malme-o-tsolak/

Ο Κροάτης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του συλλόγου της χώρας του και δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναφέρουν ότι η Ντιναμό έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας και επίσημα το ενδιαφέρον της:

«Η Ντιναμό θέλει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο και επιθυμεί την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ. Ήδη φαίνεται πως έχουν γίνει οι επαφές με τον ΠΑΟΚ που έχει τα δικαιώματα του Τσόλακ. Μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στη Μάλμε της Σουηδίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα της χώρας με συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται προσεχώς», αναφέρουν οι Κροάτες, που στη συνέχεια κάνουν λόγο για το κόστος της μεταγραφής που είναι στα 3.5 εκατ. ευρώ: «Μπορεί το ποσό να μειωθεί αλλά και ο Τσόλακ να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός στη Ντιναμόαν και ο ΠΑΟΚ θα προτιμούσε να τον πουλήσει», επισημαίνουν οι Κροάτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς