16.8 C
Athens

Συνάντηση Κόλλια και Βαλασόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων στο ΕΑΚΝ/Αγ. Κοσμά

Συνάντηση με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων στο ΕΑΚΝ/Αγ.Κοσμά πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πειραιώς. Παρουσία του Γραμματέα Εργαζομένων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα κ του Επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Αθλητισμού της Ν.Δ, κκ Θ. Κόλλια και Π. Βαλασόπουλου, αναπτύχθηκαν οι θέσεις του συλλόγου . Συζητήθηκε η πορεία των έργων, το καθεστώς εργασίας των εργαζομένων καθώς και ο σχεδιασμός για τις αθλητικές υποδομές.

Από τους εκπροσώπους της Ν.Δ τονίσθηκε ότι για πρώτη φορά από το 2017 που υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης των εγκαταστάσεων, με νομοθετική ρύθμιση που έφερε ο σημερινός υπουργός με τον νόμο 4726/20 έγιναν πλήρως αποδέκτες οι θέσεις των εργαζομένων κ κατοχυρώθηκε η επαγγελματική τους εξέλιξη. Επίσης τονίσθηκε ότι σήμερα αξιοποιούνται με τον προσφορότερο τρόπο όλες οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού κ την μέγιστη ανταποδοτικότητα των χρημάτων που δαπανήθηκαν για αυτές.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής επικοινωνία για όσα θέματα μπορεί να προκύψουν και που θ’ απασχολούν τους εργαζόμενους. Από τον σύλλογο συμμετείχαν ο Πρόεδρος, η Ταμίας κ το μέλος του ΔΣ, κκ Χατζηαντωνίου Μηνάς, Καραγιάννη Ζηνοβία και Παράσογλου Αργύρης αντίστοιχα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς