25.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ο «καρτάκιας» Ντι Μπέλο και αυτοί που θα πρέπει να τον «φοβούνται»

Ο Μάρκο Ντι Μπέλο θα αναλάβει απόψε να σφυρίξει τον τελικό τον οποίο δίνει ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Αντβέρπ, με τον Ιταλό να μην διστάζει να βάζει το χέρι στην τσέπη…

Ο ρέφερι με καταγωγή από το Μπριντίζι, είναι γνωστός για την… αγάπη που τρέφει στις κάρτες του, αφού ο ίδιος τις βγάζει με χαρακτηριστική ευκολία από την τσέπη του. Πιο αναλυτικά, ο άρχοντας του σημερινού αγώνα έχει δώσει συνολικά 58 κίτρινες κάρτες μέσα σε σύνολο 12 αγώνων φέτος, ήτοι κατά μέσο όρο σχεδόν 5 κίτρινες ανά παιχνίδι (4,8 για την ακρίβεια). Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του αγώνα Τότεναμ – Φιτέσε, όπου ο Ντι Μπέλο απέβαλε συνολικά τρεις (!) ποδοσφαιριστές (Έναν για την γηπεδούχο, δύο για την φιλοξενούμενη).

Το πρόβλημα όμως γέρνει και στην μεριά του Ολυμπιακού, αφού υπάρχει δύο παίκτες οι οποίοι βλέπουν εύκολα την κίτρινη κάρτα. Ο ένας ακούει στο όνομα Παπέ Σισέ και ο άλλος στο Μαντί Καμαρά.

Ο, μεν, πρώτος μπορεί να έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής την κόκκινη κάρτα, ωστόσο ο δυναμισμός με τον οποίο διεκδικεί πολλές φορές την μπάλα του έχει κοστίσει έξι κίτρινες κάρτες. Από την άλλη, ο χαφ των Ερυθρόλευκων, ανήκει επίσης στην κατηγορία των παικτών που διεκδικούν με περίσσιο πάθος την μπάλα, ωστόσο και αυτός το έχει «πληρώσει» με τέσσερις κίτρινες, καθώς και μία κόκκινη στο ματς με την Νέφτσι Μπακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς