24 C
Athens

Γκονζάλες: Να ανταπεξέλθουμε απέναντι στο θορυβώδες κοινό του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός και Άλμπα Βερολίνου κοντράρονται αύριο (10/12 21:00) στο ΟΑΚΑ με στόχο μία νίκη-ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Για τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Ίσραελ Γκονζάλες η αυριανή αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της εκρηκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού» αλλά και της εξέλιξης που έχει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη στα τελευταία παιχνίδια. Μία εξέλιξη που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογία, εκεί όπου οι Πράσινοι βρίσκονται στην τελευταία θέση παρέα με την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκονζάλες:

«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε τόσο καλά τη σεζόν, κάτι που ισχύει και για εμάς. Όμως βελτιώνονται κατά την διάρκεια της. Παραλίγο να κερδίσουν στο Μόναχο κι έχασαν αυτό το ματς με την Μπάγερν στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έπειτα νίκησαν τη Ζενίτ και τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή παίζουν με ένα διαφορετικό στιλ, χρησιμοποιώντας διαφορετικών ειδών άμυνες», δήλωσε αρχικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα και να προσπαθήσουμε να επιτεθούμε στις άμυνες που παρουσιάζουν. Έχουν επίσης πολύ παθιασμένους οπαδούς που κάνουν αρκετό θόρυβο στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε αυτήν την πίεση και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα του αγώνα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς