19.9 C
Athens

Σοκ στην Μπάγερν: Χάνει το υπόλοιπο του 2021 λόγω προβλήματος στον πνεύμονα ο Κίμιχ!

Ο ανεμβολίαστος Τζόσουα Κίμιχ ανακοίνωσε ότι θα μείνει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο του 2022 λόγω διήθησης στον πνεύμονα, λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Απόλυτο σοκ για την Μπάγερν Μονάχου! Ο ανεμβολίαστος Τζόσουα Κίμιχ, που προσφάτως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον πνεύμονα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Γερμανία αλλά και την τοποθέτηση του ίδιου θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς, δηλαδή μέχρι το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2021.

Με επίσημη ενημέρωσή της η Μπάγερν γνωστοποίησε ότι ο Γερμανός διεθνής μέσος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν λόγω διήθησης στον πνεύμονα, μόλις δύο εβδομάδες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κίμιχ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις 25 Νοεμβρίου όμως ήταν ασυμπτωματικός και συνέχισε να προπονείται με την ομάδα. Μάλιστα η Bild στις 30/11 έγραφε ότι οι προπονητές της ομάδας τον περίμεναν να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες μαζί με τους συμπαίκτες του.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κίμιχ έδειξε καθησυχαστικός για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας ότι αισθάνεται καλά και ακολουθεί τα όσα του λένε οι γιατροί.

«Αισθάνομαι καλά αλλά λόγω ελαφριάς διήθησης στον πνεύμονα δεν θα μπορέσω να επιστρέψω στις προπονήσεις για το επόμενο διάστημα. Οπότε θα ακολουθήσω την θεραπεία που θα μου χορηγηθεί ώστε να επιστρέψω πλήρως υγιής από τον Γενάρη».

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς