16.7 C
Athens

Γεμίζει «κατασκόπους» το Μποσουίλ

Ο αγώνας της Αντβέρπ με τον Ολυμπιακό δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για τους Έλληνες και τους Βέλγους, αφού στο γήπεδο θα μαζευτούν -για μια ακόμα φορά σε αγώνα των Ερυθρόλευκων- κατάσκοποι από όλη την Ευρώπη.

https://athlosnews.gr/pae-olybiakos-opoios-paei-memonomena-sto-gipedo-den-tha-bei-mesa/

Ο Ολυμπιακός θέλει απόψε το βράδυ τη νίκη στην Αμβέρσα και παράλληλα νίκη της Φενέρ επί της Άιντραχτ προκειμένου να τερματίσει πρώτος στον όμιλο και να πάρει απευθείας το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Όμως οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχουν αυτό ως μοναδικό κίνητρο! Βλέπετε στο γήπεδο θα βρεθούν σκάουτερ ομάδων της Γαλλίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Μαντί Καμαρά, ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει απασχολήσει συλλόγους του εξωτερικού και τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα η Νάπολι το καλοκαίρι είχε κάνει την προσφορά της στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν την είχαν αποδεχτεί κι έτσι ο μέσος από τη Γουινέα παρέμεινε στο λιμάνι του Πειραιά.

Φυσικά ο μέσος από τη Γουινέα δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Αγκιμπού, Μασούρας και Σισέ έχουν κάνει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και πολλές ομάδες τους έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους.

Ο αποψινός αγώνας είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να δείξουν την αξία τους και για τους σκάουτερς να τσεκάρουν τους μεταγραφικούς τους στόχους, γεγονός που δίνει στους Πειραιώτες επιπλέον κίνητρο για τη νίκη…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς