22.4 C
Athens

Έξαλλος με τους παίκτες του ο Τσάβι: «Κάποιοι από εσάς δεν καταλαβαίνετε που παίζετε»

Η Μπαρτσελόνα έψαχνε τη νίκη-βάλσαμο απέναντι στη δήμιό της Μπάγερν, ωστόσο πρέπει να λέει κι ευχαριστώ που έφυγε από το Καμπ Νου με απολογισμό 3 γκολ κατά, αφού οι αδιάφοροι Βαυαροί όχι μόνο δεν άφησαν το παιχνίδι, αλλά προτιμήσαν να μην κατεβάσουν ταχύτητα ούτε με το ματς στο 2-0.

Ο Τσάβι έχει ζήσει ένδοξες στιγμές με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα και σε αυτό το θέαμα δεν μπορούσε παρά να μείνει ανέκφραστος, μιλώντας με σκληρά λόγια στους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Καταλανός τεχνικός τα έψαλε στους παίκτες του για τη νοοτροπία που επέδειξαν στον «τελικό» του Μονάχου, σε μία προσπάθεια να τους ταρακουνήσει ενόψει της συνέχειας.

«Μερικοί από εσάς δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να παίζεις στην Μπαρτσελόνα», φέρεται να τους είπε σε έντονο ύφος ο Τσάβι. 

Πάντως από τη μεριά των παικτών επικράτησε απόλυτη σιγή σε ένα βαρύ κλίμα στη Βαρκελώνη αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα απέχει λιγότερους βαθμούς από τον πάτο της βαθμολογίας (11) απ’ ότι από την κορυφή (16) και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς