20.8 C
Athens

Άγρια επεισόδια σε αγώνα της ΕΠΣ Αργολίδας (vid)

Η οπαδική βία δεν έχει χρώματα και κατηγορίες, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα σε αγώνα της ΕΠΣ Αργολίδας, όταν χούλιγκανς έκαναν άγρια επεισόδια στην αναμέτρηση του Παναργειακού με τον Αστέρα Δρεπάνου.

Ομάδα ανδρών με καλυμμένα τα πρόσωπά τους μπήκαν εντός γηπέδου στο ημίχρονο και έκαναν «ντου» στους οπαδούς που βρίσκονταν στην κερκίδα.

Φωτοβολίδες και αιχμηρά αντικείμενα συνόδευαν τους χούλιγκανς στο έργο τους, το οποίο ολοκληρώθηκε αφήνοντας δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας ήταν με τραύματα από μαχαίρι και ο άλλος με σπασμένο το πόδι του.

Το ματς τελικά ολοκληρώθηκε με σκορ 7-0 υπέρ των γηπεδούχων, ενώ ο Παναργειακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η διοίκηση του Παναργειακού καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ημίχρονο του αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπανιακός από άτομα τα οποία εισήλθαν στην σκεπαστή κερκίδα του ΔΑΚ Άργους.

Τα άτομα αυτά ,που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους,δεν ήταν εξαρχής στο γήπεδο αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Δρεπάνου αλλά και σε φίλους του Παναργειακού που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Ο Παναργειακός δηλώνει ότι άτομα με συμπεριφορές χουλιγκανισμού και τραμπουκισμού, δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στη φιλοξενούμενη ομάδα του Δρεπάνου και στους φίλους αυτής όπως επίσης και στους δικούς μας φιλάθλους που βρίσκονταν στην συγκεκριμένη κερκίδα.

Σαν διοίκηση θέλαμε να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχαμε στο πρώτο γύρο από την ομάδα του Αστέρα Δρεπάνου, αλλά δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι, οχι φίλαθλοι του Παναργειακού, χάλασαν την εικόνα αυτή».

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς