16.1 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Όποιος πάει μεμονωμένα στο γήπεδο δεν θα μπει μέσα

Οδηγίες προς του φιλάθλους της που θα βρεθούν απόψε το βράδυ στο γήπεδο της Αντβέρπ έδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στην Αμβέρσα για την τελευταία αγωνιστική του Europa League και η ΠΑΕ με ενημέρωσή της υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο οι 850 φίλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα.

Όπως επισημαίνει ο Ολυμπιακός, οι οπαδοί του θα πρέπει να βρεθούν στην έδρα της Αντβέρπ οργανωμένα και με πούλμαν, αφού η αστυνομία του Βελγίου δεν θα τους επιτρέψει την είσοδο μεμονωμένα.

https://athlosnews.gr/me-to-vlemma-stin-koryfi/

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους voucher για τον αποψινό αγώνα πως θα πρέπει να το ανταλλάξουν με εισιτήριο από τις 16:00 έως 16:30 στο σημείο συνάντησης (Rally Point) “Park Spoor Oost” – Antwerp.

Από το σημείο συνάντησης οι φίλαθλοι μας θα μεταφερθούν στο γήπεδο ΜΟΝΟ με πούλμαν και συνοδεία της αστυνομίας. Οποίος φίλαθλός της ομάδας μας δεν έρθει στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, επειδή δεν θα επιτρέψει η Βέλγικη αστυνομία να προσεγγίσουν οι φίλαθλοί μας το γήπεδο μεμονωμένα.

Στο γήπεδο εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου, το οποίο μπορούν να το ελέγξουν την εγκυρότητά του στην εφαρμογή https://www.covidscan.be/en/

Στο γήπεδο δε θα πωλούνται τρόφιμα και νερό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς